Tuloksia 21 päivän ajalta

Tulokset tällä hetkellä

Kiloja            102,1 kg                    (108,9kg)

Vyötärö       101 cm                  (109cm)

Reisi              63 cm                     (64cm)

Rasvat          23,7 %                        (25,4%)

BMI                29,8                          (31,8)

Paino ei pudonnut tällä kertaa kuin 900g, mutta olen tyytyväinen. Hitaasti hyvä tulee. Hiukan voisin kyllä silti säätää ruokailujani määrällisesti ja tämän teenkin. Suurin muutos on rasvaprosentissa, mikä onkin paras mittari. Jopa 1% verran on rasvat laskeneet viikossa ja rasvaa syömällä 🙂

Löysin kaupasta kermarahkan, joka on muuten käytännössä kai sama kuin maitorahka, mutta siinä on 10g rasvaa. Hyvä löytö, menee välipalasta sellaisenaan.

Vyötärön metsästäjän pitsapohjaa on myös tullut tehtyä nyt viikonloppuna kahtena päivänä. Ainoastaan vehnäleseet olen korvannut pellavansiemenrouheella. Pellavansiemenrouheella olen myös saanut vatsani toimimaan paremmin. Hinta on huokea, olisikohan ollut vähän alle euron 400 gramman pussi.

Yleisesti ottaen vointi on pysynyt hyvänä. Vatsa oli alkuviikosta sekaisin, mutta pellavansiemenrouheen avulla se on ollut parempi. Kerran on ollut sekaisin sitä käyttäessa (tosin pitsan seassa :)).

Kaalista nautintoa

Päätin kokeilla tehdä omasta päästä ruokaa, koska mössin alkuperäisen tekeleen, jossa aikaa olisi muutenkin mennyt n. 3 tuntia. Epäröin ja olin melko varma, että pilasin koko satsin, mutta päätin silti kokeilla. Ai että osuin napakymppiin. Herkkua tuli. Jaanpa reseptin täällä. Annan nimeksi

”Kaalista nautintoa”

Kaali 1kg
Pekoni 180g
Jauheliha 400g
Kermajuustosiivuja n.100g (tai tavallista)
Kuohukerma 2,5dl (mikä tahansa hyvärasvainen kerma käy)
Oliiviöljy 0,25dl
Sipuli 2kpl
Valkosipuli 2kpl (isoa kynttä tai kynnettömiä)
Voi 50g (ei tarvitse välttämättä)

…ja mausteina…

Timjami 1tl
Rosmariini 1tl
Suola 1tl
Lihaliemikuutio 1kpl
Jauhettua mustapippuria 1tl
Chili 1tl

1. Pilko kaali, sekä sipuli ja paista ne pannulla pehmeäksi oliiviöljyssä. Lisää sipuli viimeiseksi. Lisää timjami, rosmariini ja suola. Sekoita hyvin. Lisää lopuksi voi sekaan, jos tahdot.

2. Paista samalla jauheliha toisella pannulla ja pilko pekoni ohuiksi siivuiksi sekaan. Lisää lihaliemikuutio pieninä muruina sekaan, sekä mustapippuri. Sekoita hyvin.

3. Kaada kaaliseos, lihaseos ja kerma vuokaan ja sekoita tasaiseksi. Pilko valkosipuli ja ripottele se tasaisesti vuoan päälle. Laita yksi kerros kermajuustosiivuja vuoan päälle. Paista uunissa 200:ssa asteessa 1 tunti.